Vinderretten (Foto: Søren Gammelmark)

 

 

 

Kære bestyrelse/administration!

 

"Endnu engang tak for Fondens donation.

 

Som aftalt sender jeg to billeder af vinderne af Årets Vildtret 2016 Jesper Dams Hansen, Restaurant Babette i Vordingborg. Det ene hvor det er kommerciel direktør Jørgen Jensen der overrækker 1. præmien, og et foto, hvor man kan få et indtryk at de arbejdende kokke."

 

”Årets Vildtret”, er en kokkekonkurrencen på højt niveau i stil med ”The Native Cooking Adward” på Knuthenlund og ”Sol Over Gudhjem” på Bornholm. Fokus er på vildt og en bred inddragelse af lokale råvarer. Jægerne, vildtforarbejdningsvirksomhederne, Susanne Hovmand-Simonsen, Harald Krabbe, Patrick Reventlow-Grinling m.fl. bakker 100 pct. op om ”Årets Vildtret”, er sponsorer på projektet og ser det som en yderligere værdi for egnen og de gode råvarer.

 

”Årets Vildtret” bakkes desuden op af: Lolland-Falster Love Storm, Visit Lolland-Falster, Business Lolland-Falster og en række lokale virksomheder samt det nye firårige projekt kaldet ”Naturlandet Lolland-Falster”, som netop har fokus på områdets kultur- og naturperler samt formidlingen heraf til lokalbefolkningen og turister. ”Årets Vildtret” vil desuden fremhæve Lolland-Falster som spydspids i en udviklingsproces og videndeling, der har rødder i områdets madkultur gennem 1.000 år. Og dermed være med til at skabe et stærkt brand på begge sider af Langelandsbæltet.

 

”Årets Vildtret” sætter et landsdækkende fokus på Lolland, og har bl.a. fået anprisning fra Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen i en pressemeddelelse.

 

Kommerciel direktør ved Færgen overrækker 1. præmien til vinderne (Foto: Søren Gammelmark)

 

 De arbejdende kokke. (Foto: Søren Gammelmark)

 

Fonden donerede 50.000,- til kokkekonkurrencen "Årets vildtret" 

 
 
  Fonden har siden 1993 uddelt
midler til almennyttige formål.
Sydfyenske Dampskibsselskabs Fond  ·  Spodsbjergvej 353  ·  5900 Rudkøbing  ·  23 29 55 07